Materials 2n cicle de primària

  • GEOGRAFIA
Geografiaplus. Una pàgina per aprendre i treballar continguts geogràfics. Conté mapes i gràfics amb dades geogràfiques, amb una secció dedicada al món i una altra a Espanya. Inclou una sèrie de tests per a l’autoaprenentatge sobre la geografia espanyola i europea.
  • LLENGUA CASTELLLANA
WinLengua. És un conjunt d'eines pensades per a treballar la comprensió de Texts Escrits on- line.

Mariuge. Web en castellà creada per María Eugenía de la Heras de Colmenar Viejo amb recursos per a educació primària. Fitxas i quadernets en pdf, activitats interactives i JClic.

Animmat3. Activitat per treballar les multiplicacions.
  • MATEMÀTIQUES
Winmates. Resolució de Problemes, Exercicis Artimètics, Càlcul Mental.

Multiplicar. Quadern virtual d'introducció a la multiplicació.

Mariuge. Web en castellà creada per María Eugenía de la Heras de Colmenar Viejo amb recursos per a educació primària. Fitxes i quadernets en pdf, activitats interactives i JClic.

Animmat1. Es treballen els conceptes de les unitats, desenes, centenes...

Animmat4. Activitat per a treballar les divisons.

Fraccio_ca. Activitat interactiva pera practicar les faccions.

Laberint2. Activitat interactiva per a treballar les sumes de 7 en 7.

Reloj-ca. Activitat interactiva per a treballar el rellotge, per a passar de l'hora analògica a digital.
  • CONEIXEMENT DEL MEDIA NATURAL I SOCIAL
Els fenòmens meterològics. Quadern que conté informació i exercicis pel cicle mitjà d'educació primària. Es treballen els fenòmens meteorològics: els núvols i precipitacions, la temperatura, el vent, les unitats de mesura i les previsions meteorològiques.

Les plantes. Quadern virtual que treballa el tema de les plantes dins de l'àrea de Coneixement del Medi Natural, està adreçat a alumnes de Cicle Mitjà.

Els animals invertebrats. Quadern Virtual que tracta les característiques i grups principals dels animals invertebrats. A més, aprofundeix en el procés de la metamorfosi de la papallona i en el tipus de "societat organitzada" de les formigues. Està orientat pels estudiants del cicle mitjà d'educació primària.

La respiració i l'aparell respiratori. Quadern que fa un estudi de l'aparell respiratori i del procés inspiració - expiració. Està orientat a alumnes de primària, preferentment de cicle mitjà i superior.

El món dels castells.

Mariuge. Web en castellà creada per María Eugenía de la Heras de Colmenar Viejo amb recursos per a educació primària.
  • ANGLÈS
Mariuge. Web en castellà creada per María Eugenía de la Heras de Colmenar Viejo amb recursos per a educació primària. Activitats per imprimir, interactives i JClic.