Materials 3r cicle de primària

  • GEOGRAFIA
Geografiaplus. Una pàgina per aprendre i treballar continguts geogràfics. Conté mapes i gràfics amb dades geogràfiques, amb una secció dedicada al món i una altra a Espanya. Inclou una sèrie de tests per a l’autoaprenentatge sobre la geografia espanyola i europea.
  • HISTÒRIA
L'Edat Mitjana. Quadern virtual on podeu aprendre com es vivia a Catalunya a l'any 1.000.
  • CONEIXEMENT DEL MEDI SOCIAL I NATURAL
El cos humà. Pàgina web sobre el cos humà i els diferents aparells: circulatori, excretor, digestiu, etc. Amb esquemes i activitats.

La visió. Quadern Virtual adreçat a alumnes d'educació primàra sobre la vista: òrgans implicats a la vista, mecanismes de la visió, malaties i transtorns, i cures i higiene de l'òrgan.

L'audició. Quadern Virtual adreçat a alumnes d'educació primàra sobre l'oïda: òrgans implicats a l'oïda, mecanismes de l'audició, malaties i transtorns i cures i higiene de l'òrgan.

La respiració i l'aparell respiratori. Quadern que fa un estudi de l'aparell respiratori i del procés inspiració - expiració. Està orientat a alumnes de primària, preferentment de cicle mitjà i superior.

Els aliments. La nutrició i el sistema digestiu. Aquest Quadern Virtual fa un estudi dels aliments, el seu origen i els seus nutrients. A més tracta l' alimentació sana i les parts de l' aparell digestiu, entre altres.

El sistema circulatori. Quadern virtual amb informació i exercicis sobre el sistema circulatori, les parts del cor, el cicle cardíac, el pols i els batecs.

Mariuge. Web en castellà creada per María Eugenía de la Heras de Colmenar Viejo amb recursos per a educació primària.
  • MATEMÀTIQUES
Winmates. Resolució de Problemes, Exercicis Artimètics, Càlcul Mental, Fraccions.

Problemes per al Cicle Superior de Primària. Quadern virtual que recull de problemes per cicle superior de primària. Cada problema planteja vàries preguntes, quan les operacions són amb números elevats es disposa d'una calculadora.

Problemes de longitud. Sistema mètric decimal. Quadern virtual que recull problemes llargs, amb diverses preguntes per a cada un, que treballen les diferents unitats de longitud del Sistema Mètric Decimal.

Taller de matemáticas. En castellà. Jocs i exercicis matemàtics per a 5è i 6è de primària.

Mariuge. Web en castellà creada per María Eugenía de la Heras de Colmenar Viejo amb recursos per a educació primària. Fitxes i quadernets en pdf, activitats interactives i JClic.

Ap1. Activitat interactiva per a treballar les àrees.

Md1. Activitat interactiva pera treballar els múltiples i divisors.

Per1. Activitat interactiva per a treballar els perímetres de polígons regulars.

Ra1. Activitat interactiva per a treballar els elements bàsics de la geometria.
  • LLENGUA CASTELLANA
WinLengua. És un conjunt d'eines pensades per a treballar la comprensió de Texts Escrits on- line.

Mariuge. Web en castellà creada per María Eugenía de la Heras de Colmenar Viejo amb recursos per a educació primària. Fitxas i quadernets en pdf, activitats interactives i JClic.
  • ANGLÈS
Mariuge. Web en castellà creada per María Eugenía de la Heras de Colmenar Viejo amb recursos per a educació primària. Activitats per imprimir, interactives i JClic.